ZESTAW I
(koszt: 65-70 zł za osobę)
- rosół z makaronem
- II danie podane na talerzu (kotlet+dodatki)
- napoje zimne i ciepłe
- ciasto
ZESTAW II
(koszt: 130 zł od osoby)
- rosół z makaronem
- II danie podane na półmiskach:
– kotlet schabowy
– de volaille
– pieczeń w sosie
– udko pieczone mięsa 2,5 porcje na osobę - -kotlet mielony
– kluski śląskie
– frytki
– ziemniaki - surówki
- napoje zimne i gorące
- ciasto
ZESTAW III
(koszt: 185 zł od osoby)
- rosół z makaronem
- II danie podane na paterach:
– devolaille
– pieczeń wieprzowa
– udko pieczone mięsa po 2,5 porcji na osobę
– kotlet schabowy - kotlet mielony
- – frytki
- – kluski śląskie
– ziemniaki gotowane - surówki
- napoje zimne 300ml na osobę
- napoje gorące kawa,herbata
- ciasto
- zimne zakąski: / 4,5 porcje na osobę/
– befsztyk tatarski
– śledź z cebulką
– szparagi w szynce
– galaretki drobiowe - -sałatka grecka
- -sałatka jarzynowa
- -wędliny i sery
- ryba po grecku
- – barszczyk z krokietem
Istnieje możliwość zmiany menu i dostosowanie się do indywidualnych smaków. Zapraszamy