Menu weselne

Na przywitanie:

  • szampan

Obiad:

  • rosół z makaronem
  • ziemniaki
  • frytki
  • sznycel
  • schabowy
  • kotlet zielonogórski                               po 2,5 porcje mięsa na osobę
  • mielony
  • pieczeń wieprzowa s. mięsnym
  • udka pieczone
  • surówki

Napoje zimne  300ml na osobę

Napoje gorące
Ciasto domowe
Zimne zakąski:   /6 porcji na osobę/

  • śledź w oliwce
  • śledź z figami
  • ryba po grecku
  • galaretki z drobiu
  • szparagi w szynce w s. chrzan
  •  wędliny, sery
  • befsztyk tatarski
  • sałatka grecka
  • sałatka z kurczakiem
  • sałatka jarzynowa
  • łosoś wędzony
  • jajko w sosie tatarskim
  • pstrąg w galarecie

Dania na ciepło:

  • bigos z kiełbasą białą i golonki
  • barszcz z krokietem

koszt wesela 200 złotych od osoby

We własnym zakresie tort,alkohole.Napoje zimne domawiamy w retauracji