Menu na stypy

ZESTAW I
(koszt: 30,00 zł od osoby)

  • rosół z makaronem
  • ziemniaki
  • kotlet schabowy
  • 2 surówki
  • woda, soki 250ml na  osobę przewaga soków
  • kawa, herbata
  • ciasto 100g na osobę
  •  domówienie surowek, ziemniaków, napoi jest doliczane  do rachunku

ZESTAW II
(koszt: 32,00 zł od osoby)

  • rosół z makaronem
  • ziemniaki
  • kotlet schabowy
  • surówki bez ograniczeń
  • woda, soki  2520ml na osobę przewaga soków
  • kawa, herbata
  • ciasto 100g na osobę
  • domawianie napoi doliczmy do rachunku

ZESTAW III
(koszt: 40,00 zł od osoby)

  • rosół z makaronem
  • ziemniaki
  • kotlet schabowy
  • stek z cebulą             mięso 1,3 porcji na osobę
  • pieczeń w sosie
  • 2 surówki
  • woda, soki 250ml na osobę przewaga wody
  • kawa, herbata
  • ciasto 100g na osobę
  • domawianie ziemniaków,surówek,napoi doliczamy do rachunku

ZESTAW IV
(koszt: 46,00 zł od osoby)

  • rosół z makaronem
  • ziemniaki, kluski śląskie, frytki
  • kotlet schabowy, de volaille, stek z cebulą, pieczeń w sosie (1,6 porcji na osobę)
  • surówki bez ograniczeń
  • woda, soki 250ml na osobę
  • kawa, herbata
  • ciasto 100g na osobę
  • domawiane napoje doliczmy do rachunku