Przykładowe menu na imprezy okolicznościowe

ZESTAW I
(koszt: 45 zł za osobę)

  • rosół z makaronem
  • II danie podane na talerzu (kotlet+dodatki)
  • napoje zimne i ciepłe
  • ciasto

ZESTAW II
(koszt: 70 zł od osoby)

  • rosół z makaronem
  • II danie podane na półmiskach:
    - sznycel z indyka z jajkiem
    - de volaille
    - pieczeń w sosie
    - udko pieczone              mięsa 2,5 porcje na osobę
    - kluski śląskie
    - frytki
    - ziemniaki
  • surówki
  • napoje zimne i gorące
  • ciasto

ZESTAW III
(koszt: 125 zł od osoby)

 

  • rosół z makaronem
  • II danie podane na paterach:
    - devolaille
    - pieczeń wieprzowa
    - udko pieczone                          mięsa po 2,5 porcji na osobę
    - kotlet schabowy
  • kotlet mielony
  • - frytki
  • - kluski śląskie
    - ziemniaki gotowane
  • surówki
  • napoje zimne  300ml na osobę
  • napoje gorące kawa,herbata
  • ciasto
  • zimne zakąski:   / 4 porcje na osobę/
    - befsztyk tatarski
    - śledź z cebulką
    - szparagi w szynce
    - galaretki drobiowe
  • -sałatka grecka
  • -sałatka jarzynowa
  • -wędliny i sery
  • - barszczyk z krokietem

ZESTAW I V
(koszt: 135 zł od osoby)

  • szampan na przywitanie
  • rosół  z makaronem
  • ziemniaki
  • frytki
  • kluski śląskie                                                  mięsa 2,5 porcji na osobę
  • kotlet schabowy z ananasem i żurawiną
  • kotlet zielonogórski
  • schab saute z pieczarkami
  • roladki z brokułami w s. śmietanowym
  • pieczeń wieprzowa
  • surówki
  • napoje zimne i ciepłe
  • ciasto
  • zimne zakąski:
    - kurczak w galarecie
    - śledzik w oliwce
    - ryba po grecku
    - łosoś wędzony   w s. czosnkowym
    - szparagi w szynce
    - szynka z  sałatka jarzynowa                      zakąski po 5 porcji na osobę
    - sałatka grecka
    - befsztyk tatarski
    - wędliny i sery
  • barszcz z krokietem

 

Istnieje możliwość zmiany menu i dostosowanie się do indywidualnych smaków. Zapraszamy