Przykładowe menu na imprezy okolicznościowe

ZESTAW I
(koszt: 65-70 zł za osobę)

  • rosół z makaronem
  • II danie podane na talerzu (kotlet+dodatki)
  • napoje zimne i ciepłe
  • ciasto

ZESTAW II
(koszt: 130 zł od osoby)

  • rosół z makaronem
  • II danie podane na półmiskach:
    – kotlet schabowy
    – de volaille
    – pieczeń w sosie
    – udko pieczone              mięsa 2,5 porcje na osobę
  • -kotlet mielony
    – kluski śląskie
    – frytki
    – ziemniaki
  • surówki
  • napoje zimne i gorące
  • ciasto

ZESTAW III
(koszt: 185  zł od osoby)

  • rosół z makaronem
  • II danie podane na paterach:
    – devolaille
    – pieczeń wieprzowa
    – udko pieczone                          mięsa po 2,5 porcji na osobę
    – kotlet schabowy
  • kotlet mielony
  • – frytki
  • – kluski śląskie
    – ziemniaki gotowane
  • surówki
  • napoje zimne  300ml na osobę
  • napoje gorące kawa,herbata
  • ciasto
  • zimne zakąski:   / 4,5 porcje na osobę/
    – befsztyk tatarski
    – śledź z cebulką
    – szparagi w szynce
    – galaretki drobiowe
  • -sałatka grecka
  • -sałatka jarzynowa
  • -wędliny i sery
  • ryba po grecku
  • – barszczyk z krokietem

Istnieje możliwość zmiany menu i dostosowanie się do indywidualnych smaków. Zapraszamy